ابراز نگراني تشكل‌هاي مطبوعاتي نسبت به وخامت وضعيت جسماني «اكبر گنجي»

در حالي كه اخباري از وخامت وضعيت جسماني «اكبر گنجي» در روزهاي اخير منتشر شده، تشكل‌هاي مطبوعاتي اصلاح‌طلب روز چهارشنبه خواستار ملاقات با اين روزنامه‌نگار زنداني شدند.

August 15, 2003 08:47 PM

سايت جمهوری - گروه خبر:

در حالي كه اخباري از وخامت وضعيت جسماني «اكبر گنجي» در روزهاي اخير منتشر شده، تشكل‌هاي مطبوعاتي اصلاح‌طلب روز چهارشنبه خواستار ملاقات با اين روزنامه‌نگار داني شدند.

سخنگوي انجمن دفاع از آزادي مطبوعات به تشديد عارضه ريوي گنجي در عصر روز چهارشنبه خبر داد و افزود كه وي صبح اين روز به بيمارستان شهيد مسيح دانشوري منتقل و پس از معاينات پزشكي به دان بازگردانده شده است.

«ماشاءالله شمس‌الواعظين» گفت: انجمن دفاع از آزادي مطبوعات در جلسه چهارشنبه عصر خود از مسؤولان دان و پزشكان بيمارستان مذكور به خاطر واكنش فوري به اين مسأله و رسيدگي‌هايشان تشكر كرد.

وي با ابراز نگراني از وضعيت «رضا عليجاني»، «تقي رحماني» و «محسن سازگارا» ادامه داد: انجمن دفاع از آزادي مطبوعات در مورد ادامه اين وضعيت نگران است و از نهادهاي ذي‌ربط خواستار اقدام به موقع و مناسب جهت رفع نگراني خانواده‌هاي اين اشخاص مي‌باشد.
وي با بيان اين كه علي‌رغم گذشت دو ماه از زمان بازداشت «رضا طيراني» همچنان از محل نگهداري وي اطلاعي در دست نيست، از اين وضعيت اظهار نگراني كرد.

سخنگوي انجمن دفاع از آزادي مطبوعات، گفت: پس از آنچه محاكمه عبدي خوانده مي‌شد، وي همچنان در وضعيت قبلي خود به سر مي‌برد و هيچ تغييري در وضعيت وي گزارش نشده است. در اين خصوص نيز انجمن دفاع از آزادي مطبوعات اظهار نگراني مي‌كند.

شمس‌الواعظين در ادامه از هدي صابر، حسين علي قاضيان و احمد زيدآبادي نام برد و گفت كه آنان نيز از وضعيت خوشايند و مناسبي برخوردار نيستند.

همچنين دبير انجمن صنفي روزنامه نگاران نسبت به وضعيت جسمي اكبر گنجي در دان و بيماري ريوي وي ابراز نگراني كرد.

«بدرالسادات مفيدي» عصر ديروز با بيان اين كه اكبر گنجي از تماس تلفني در دان منع شده است، گفت: يكي از زندانيان كه از نظر ما مورد وثوق است، طي تماسي با من از حال نامناسب جسمي گنجي خبر داد. به گفته اين داني، سرفه‌هاي گنجي بيش از علائم سرماخوردگي است و نشان از ناراحتي ريه‌هايش است.

وي افزود كه اين داني ملاقات پزشك و يا متخصص را با گنجي الزامي دانسته و به مرخصي چند روزه او براي معالجه تأكيد كرده است.

مفيدي ادامه داد: اكبر گنجي را صبح چهارشنبه به بيمارستاني در دارآباد بردند و بنا به توصيه پزشك بايد محيط دان براي وي مناسب‌تر شود.

دبير انجمن صنفي روزنامه‌نگاران ايران با اشاره به نامه‌اي كه اين انجمن در آستانه روز خبرنگار خطاب به رئيس كل دادگستري استان تهران، مبني بر درخواست ملاقات هيأت مديره اين انجمن با روزنامه‌نگاران داني،‌ گفت: علي‌رغم پيگيري مجدانه انجمن صنفي روزنامه‌نگاران، هنوز پاسخي از عليزاده دريافت نكرده‌ايم و با توجه به وضعيت نگران‌كننده گنجي بار ديگر از مسؤولان، به ويژه رئيس‌جمهوري مي‌خواهيم تا اين درخواست انجمن صنفي روزنامه‌نگاران را پيگيري كند.

مفيدي در پايان گفت: آخرين باري كه گنجي به مرخصي آمد، مردادماه سال گذشته بود.