مراجعه به آراء مردمی بهترين راهکار است.

علی تاجرنيا عضو کميسيون امنيت ملی: اگر دولت اصلاحات بپذيرد يک انتخابات فرمايشی را برگزار کند در واقع راه را برای آيندگان هموار کرده که انتخابات را به صورت فرمايشی و از قبل تعيين شده برگزار کنند و اين انحراف به دست دولت اصلاحات شکل خواهد گرفت.

February 7, 2004 06:51 PM

سايت جمهوری - گروه خبر:

عضو کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس گفت: ​در شرايط کنونی و با توجه به تفسيرهايی که شورای نگهبان از قانون اساسی ارائه می دهد، برای خارج شدن از بن بست هايی که با آن مواجه هستيم مراجعه به آراء مردمی بهترين راهکار است.

علی تاجرنيا نماينده مشهد و عضو کميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری کار ايران ،ايلنا ، تصريح کرد: ​کسانيکه جلوی حضور سلايق متنوع را در انتخابات گرفته​اند، در واقع به نوعی مردم و سياسيون را به اين سمت سوق دادند که اصلاح نظام از درون، پاسخگو نيست و بايد به سمت اصلاحات ساختار شکن پيش رفت.

نماينده مشهد گفت: در حال حاضر برگزاری يک همه پرستی به شيوه های کاملا دمکراتيک و نه رفراندومی که نتيجه از پيش مشخص دارد، می تواند راهگشا باشد.

وی تصريح کرد: ​ميزان مشارکت مردم همواره در انتخابات مجلس ۶۵ تا ۷۰ درصد و نسبت به ساير انتخابات​ها بيشتر بوده است. اگر اين ميزان کاهش چشم گيری داشته باشد اين عدم شرکت معنی دار است و نشان می دهد که مردم از نقش مجلس در نظام مايوس شده اند يا مجموعه و کليت نظام مساله دار شده است و يا از اصلاح امور نااميد شده اند.

تاجرنيا با اشاره به اينکه تشکيل يک مجلس فرمايشی و غير مردمی در عرصه بين المللی نيز تاثير خود را خواهد گذاشت، تصريح کرد: در عرصه بين المللی مجددا به شرايط قبل از خرداد ۷۶ برخواهيم گشت و اعتماد نسبی که در جامعه بين المللی حاصل شده بود مورد خدشه قرار می گيرد.

تاجرنيا در پاسخ به اين سوال که می​توان اميدوار بود با برگزاری انتخابات توسط دولت نتايج حاصله واقعی و نشان دهنده ميزان حضور مردم باشد، تصريح کرد: من مخالف اين موضوع هستم که دولت يک انتخابات غير آزاد و عادلانه را برگزار کند. تنها به اين اميد که ميزان حضور واقعی حضور مردم را بدانيم، زيرا اين هزينه با فايده تناسب ندارد.

وی افزود: ​اگر دولت اصلاحات بپذيرد يک انتخابات فرمايشی را برگزار کند در واقع راه را برای آيندگان هموار کرده که انتخابات را به صورت فرمايشی و از قبل تعيين شده برگزار کنند و اين انحراف به دست دولت اصلاحات شکل خواهد گرفت.