سايت جمهوری - گروه خبر: گروه سياسی روزنامه ايران: رئيس جمهور آمريكا جورج بوش در پاريس اعلام كرد كه اين كشور به همراه فرانسه می كوشد تا اطمينان يابد ايران به تعهداتش در قبال آژانس بين المللی انرژی اتمی عمل می كند.
به گزارش ايسنا، پايگاه اينترنتی كاخ سفيد با مخابره اين خبر افزود كه جورج بوش، رئيس جمهور آمريكا، در كنفرانس مطبوعاتی مشترك با ژاك شيراك همتای فرانسوی اش در كاخ اليزه گفت: ما دو كشور برای ايجاد صلح و امنيت در ديگر بخشهای جهان با يكديگر همكاری می كنيم.
وی همچنين با تكرار ادعاهايش عليه تهران مبنی بر اينكه ايران به دنبال دستيابی به سلاح هسته ای است، ادامه داد: ما با يكديگر همكاری می كنيم تا اطمينان يابيم كه ايران به تعهداتش در قبال آژانس بين المللی انرژی اتمی عمل می كند و سلاح هسته ای توليد نمی كند.
خبرگزاری فرانسه نيز با اشاره به سفر بوش به پاريس و ديدار وی با شيراك گزارش داد: هر دو رئيس جمهور درديدار با يكديگراز ايران خواستند تا به طور كامل به تعهدات هسته ای اش عمل كند.
در همين حال اسكات مك كلان درجلسه مطبوعاتی كاخ سفيد گفت: ما بر اين امر متمركز شده ايم كه ايران برنامه هسته ای اش را پايان دهد و به همكاری با جامعه بين المللی برای ترغيب ايران به پايان دادن برنامه هسته ای اش ادامه می دهيم.
اسكات مك كلان، سخنگوی كاخ سفيد همچنين گفت: هيچ دليلی ندارد ايران كه منابع وسيع نفت و گاز را در اختيار دارد، نيازی به برنامه هسته ای ندارد.
وی در پاسخ به سؤالی كه در خصوص رابطه ايران و آمريكا از وی پرسيده شد، ادعا كرد: فكر می كنم شنيده ايد كه رئيس جمهور مكرراً گفته است ما در كنار مردم ايران كه در آرزوی آزاديهای بيشتری هستند، ايستاده ايم.