فعالان جنبش زنان در تدارک کمبين "‌يک ميليون امضاء برای تغيير قوانين تبعيض‎آميز"




- کار رو در رو با زنان ايرانی در سطح گسترده، آگاهی از نيازها و مشکلات حقوقی آنها در زندگی روزمره و در نهايت افزايش آگاهی و حساسيت آنان در زمينه مسائل حقوقی و نابرابری های حقوقی زنان و مردان نيز از ديگر اهداف اين کمپين هستند که از طريق ارتباط چهره به چهره برای جمع آوری امضاها دنبال می‌شوند.
- اولين جلسه از سلسله نشست‌های «تاثير قوانين بر زندگی زنان» يکشنبه ۵ شهريور از ساعت ۱۷ الی ۲۰ در سالن موسسه رعد به نشانی: شهرک غرب، فاز ۲، خيابان هرمزان، خيابان پيروزان جنوبی، روبروی خيابان ششم برگزار می‌شود.


August 25, 2006 10:32 AM

سايت جمهوری - گروه خبر:

گروه خبر - 25 اگوست 2006 - بگزارش گروه خبر سايت زمستان، يکشنبه ۵ شهريور با برگزاری نشست «تاثير قوانين بر زندگی زنان» آغاز به کار می کند.
اين کمپين که در راستای پيگيری قطعنامه تجمع ۲۲ خرداد ، از سوی جمعی از فعالان جنبش زنان تدارک ديده شده است، تلاشی وسيع برای تغيير قوانين ناعادلانه و زن ستيز است و در نظر دارد با جمع آوری يک ميليون امضاء، فراگير بودن اين خواسته در لايه های مختلف جامعه را اعلام کند.
کار رو در رو با زنان ايرانی در سطح گسترده، آگاهی از نيازها و مشکلات حقوقی آنها در زندگی روزمره و در نهايت افزايش آگاهی و حساسيت آنان در زمينه مسائل حقوقی و نابرابری های حقوقی زنان و مردان نيز از ديگر اهداف اين کمپين هستند که از طريق ارتباط چهره به چهره برای جمع آوری امضاها دنبال می‌شوند.

در اين نشست جمعی از وکلا، دانشگاهيان، هنرمندان و نويسندگان پيرامون ضرورت تغيير قوانين تبعيض آميز حوزه زنان سخن خواهند گفت و فعالان زن شرکت کننده در کمپين، اين طرح را معرفی می‌کنند.
اولين جلسه از سلسله نشست‌های «تاثير قوانين بر زندگی زنان» يکشنبه ۵ شهريور از ساعت ۱۷ الی ۲۰ در سالن موسسه رعد به نشانی: شهرک غرب، فاز ۲، خيابان هرمزان، خيابان پيروزان جنوبی، روبروی خيابان ششم برگزار می‌شود.