حضور بي سابقه مردم به پاس گراميداشت ياد نيلوفران خفته در گلزار خاوران

• از همان ساعت اوليه صبح، دسته دسته مردم از پير و جوان با بغل هاي پر گل و بوسه اي بر اين خاک مقدس وارد خاوران مي شدند. تعداد شرکت کنندگان در اين مراسم تا سه هزار نفر تخمين زده مي شود

• مراسم با يک دقيقه سکوت به پاس احترام به جانباختگان و يک دقيقه سکوت براي گراميداشت ياد مادر رضايي (مادر چهار جانباخته) که نبودش در اين مراسم کاملا احساس مي شد،آغاز گرديد

• آقايان رئيس دانا و علي اشرف درويشيان هر کدام بطور جداگانه در مورد مسائل جديد در خاوران و آنکه چگونه مي توان اين گلزار را حفظ کرد، صحبت کردند.

اخبار روز: www.iran-chabar.de

جمعه ١١ شهريور ١٣٨۴ – ٢ سپتامبر ٢٠٠۵

امروز مصادف با ١١ شهريور تعداد کثيري از مردم ميهن مان با حضور گسترده و بي نظير در گلزار خاوران ياد جانباختگان کشتار ۶۷ را گرامي داشتند.

از همان ساعت اوليه صبح، دسته دسته مردم از پير و جوان با بغل هاي پر گل و بوسه اي بر اين خاک مقدس وارد خاوران مي شدند. تعداد شرکت کنندگان در اين مراسم تا سه هزار نفر تخمين زده مي شود، که اين حضوري چشمگير و بي سابقه است. تمام گلزار خاوران غرق در گل بود و خانواده هاي اين جانباختگان از همه با شيريني پذيرايي مي کردند .

در مرکز محوطه گلزار خاوران عکسهاي اين جانباختگان قرار گرفت و اطراف آن با گل تزئين شدو به رسم هر ساله همه در اين محل گرد هم آمدند.

مراسم با يک دقيقه سکوت به پاس احترام به جانباختگان و يک دقيقه سکوت براي گراميداشت ياد مادر رضايي (مادر چهار جانباخته) که نبودش در اين مراسم کاملا احساس مي شد،آغاز گرديد و سپس آقايان رئيس دانا و علي اشرف درويشيان هر کدام بطور جداگانه در مورد مسائل جديد در خاوران و آنکه چگونه مي توان اين گلزار را حفظ کرد، صحبت کردند. بعد از آن تعدادي به نمايندگي از طرف خانواده ها در مورد عملکرد هاي تا کنون و بعد، اين خانواده ها در را بطه با طرح جديد شهرداري براي ساماندهي صحبت کردند و قرار شد بعد از اتمام اين عملکردها گزارشي کامل به خانواده ها داده شود.

تعداد زيادي خبرنگار و فيلمبردار از مراسم گزارش تهيه مي کردند. حضور بي سابقه دانشجويان بسيار محسوس بود .

در طي مراسم مادران با خواندن مرثيه هاي محلي و جوانترها با خواندن سرود و آوازهاي حماسي ، ياد اين عزيزان را گرامي داشتند ، مراسم تا ساعت ١٢ ظهر امروز ادامه داشت .

يادشان گرامي باد .

يکي از اعضاي خانواده جانباختگان سال ۶۷

--------------------------------

تصاوير مراسم از سايت پيک ايران