AFC: تغيير اخير مديران فدراسيون فوتبال ايران دخالت سياسی است


کنفدراسیون فوتبال آسیا

July 16, 2006

اتفاقاتی که در کامبوج و اخیراً در ایران پیش آمده به عنوان دخالت سیاسی به حساب می آید. AFC با هیچگونه دخالت دولت ها در امور فدراسیون های عضو مدارا نخواهد کرد. با توجه به تغییر اخیر مدیران فدراسیون فوتبال ایران توسط دولت، تصمیم گرفته شد تا AFC همچنان مقامات قبلی را به رسمیت بشناسد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد :
فدراسیون فوتبال ایران با دخالت سیاسی مواجه شده است
AFC فقط مدیران قبلی فدراسیون فوتبال را به رسمیت می شناسد
کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا دومین جلسه سال 2006 را امروز با مرور مسابقات AFC ، فعالیت های سال 2006 و تصویب تصمیمات جلسات 4 روز گذشته کمیته ها، با موفقیت به پایان رساند.
- اتفاقاتی که در کامبوج و اخیراً در ایران پیش آمده به عنوان دخالت سیاسی به حساب می آید. AFC با هیچگونه دخالت دولت ها در امور فدراسیون های عضو مدارا نخواهد کرد. با توجه به تغییر اخیر مدیران فدراسیون فوتبال ایران توسط دولت، تصمیم گرفته شد تا AFC همچنان مقامات قبلی را به رسمیت بشناسد.

- کمیته اجرایی درباره موارد رشوه گیری در اردن ، امارات و ویتنام اطلاعات تازه ای دریافت کرد.

- فدراسیون فوتبال اردن پس از تحقیقات فوری درباره رشوه گیری ها این محرومیت ها را در نظر گرفت: 1- باشگاه شباب الحسین به دسته اول سقوط می کند 2- پرونده یکی از بازیکنان شباب الحسین از مدارک فوتبال کشور خارج می شود 3- دو مدیر باشگاه از ورود به استادیوم ها محروم می شوند. فیفا محرومیت این افراد را در تمام جهان در نظر می گیرد.

- بنابر گزارش روزنامه ها مبنی بر پیشنهاد رشوه دو بازیکن سابق الوحده به بازیکنان الشارجه، AFC به فدراسیون فوتبال امارات نامه ای نوشت و درخواست کرد تحقیقات کاملی در این باره انجام و گزارش آن به کنفدراسیون ارسال شود.

- AFC محرومیت 940 دلاری و دوری یک فصل بازیکن ویتنامی را ناکافی دانست. بنا بر نوشته روزنامه ها فدراسیون ویتنام این بازیکن را به جرم تبانی این چنین محروم کرده بود. AFC همچنین از فدراسیون ویتنام درخواست کرد که در آینده افرادی را که دست به تبانی می زنند با جرایم سنگین تری مثل محرومیت ابدی از بازی فوتبال و فرستادن باشگاهشان به دسته پایین تر محکوم کند.

- تاریخ برگزاری کنگره AFC هشتم مه 2007 ( 18 اردیبهشت 1386) و محل آن در شهر کوالالامپور مالزی تعیین شد.

- کمیته اجرایی برنامه " نیاز های ویژه فدراسیون های فوتبال" تحت مجموعه AFC را تصویب کرد. این برنامه تلاشی برای رفع نیاز ویژه متقاضیان برای کمک به سازماندهی و توسعه فوتبال در آسیا خواهد بود.

- کمیته اجرایی تصویب کرد که اعضا این کمیته و کمیته های دیگر AFC اجازه ندارند در تیم های ملی و باشگاهی که در مسابقات AFC شرکت می کنند مسئولیت رسمی داشته باشند، چراکه آن وقت وظایفشان با جایگاهی که در کنفدراسیون دارند مغایرت پیدا می کند.
این محدودیت تنها در زمان مسابقات AFC لازم الاجراست.

- استاندارد پایین داوری در جام جهانی 2006 یکی دیگر از مباحث جلسه کمیته اجرایی بود. در ضمن پیشنهاد هایی هم برای ارتقا سطح داوری آسیا به کمیته داوران AFC ارائه شد.
منبع: خبرگزاری مهر