افزايش دوباره نرخ بليت پروازهای خارجی

روزنامه «خراسان» گزارش کرد کمتر از سه ماه پس از افزایش ۱۰۵ تا ۱۰۷ درصدی نرخ بلیت پروازهای خارجی، قیمت بلیت این پروازها بار دیگر افزایش یافته است.این روزنامه در شماره روز شنبه (۱۴ بهمن) خود نوشته نرخ بلیت پروازهای خارجی در ایران از روز پنج شنبه (۱۲ بهمن) به نرخ هر دلار سه هزار و ۶۷۰ تومان محاسبه میشود.یکی از مدیران آژانسهای مسافرتی مشهد به این روزنامه گفته نرخ هر دلار برای پروازهای خارجی بدون اطلاع قبلی از حدود دو هزار و ۵۰۰ تومان به سه هزار و ۷۶۰ تومان افزایش یافته است.
وی با اعلام اینکه هیچ بخشنامه کتبی درباره این افزایش نرخ دلار به آژانسها ارسال نشده ٬ از وارد شدن شوک به دفاتر خدمات مسافرتی و بروز مشکل برای بسیاری از مسافران آنها خبر داده است.
به گفته وی با این افزایش نرخ دلار «قیمت بلیت پروازهای خارجی در تمام مسیرها به جز مسیرهای بغداد و نجف، بین ۳۶ تا ۸۰ درصد افزایش یافته است.»
آنطور که روزنامه خراسان به نقل از این مدیر آژانس نوشته است نرخ بلیت پرواز مشهد- کوآلالامپور- مشهد از یک میلیون و ۸۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان به دو میلیون و ۷۳۳ هزار و ۴۰۰ تومان افزایش یافته است.
افزایش قیمت برخی مسیرهای هوایی:
مسیر هوایی تهران- پاریس- تهران از حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان.
مسیر هوایی تهران- لندن- تهران از یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان به دو میلیون و ۴۸۵ هزار و ۹۰۰ تومان.
مسیر هوایی تهران- پکن- تهران از دو میلیون و ۲۸۰ هزارتومان به سه میلیون و ۴۵۴ هزار تومان
مسیر هوایی مشهد- جده- مشهد از یک میلیون و ۹۴۵ هزار و ۷۰۰ تومان به دو میلیون و ۸۹۴ هزار تومان.
مسیر هوایی مشهد- دبی- مشهد از ۷۱۳ هزار و ۹۰۰ تومان به یک میلیون و ۲۵۳ هزار و ۸۰۰ تومان.
دیگربان شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۱ – ۲ فوریه ۲۰۱۳


