سیاست‌بازانی که قصد دارند به هر قیمتی رقبای خود را حذف کنند، حق ندارند حق انتخاب را از ملت بگیرند

محمود احمدی  نژاد همچنان به  اظهار نظر های پر از کنایه خود ادامه می دهد.  وی در تازه ترین اظهار نظر خود امروز گفت: انتخابات حق ملت است و ملت انتخاب خود را انجام خواهد داد و هیچ کس، حتی سیاست‌بازانی که قصد دارند به هر قیمتی رقبای خود را حذف کنند، حق ندارند این حق را از ملت بگیرند.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد صبح امروز (دوشنبه) در نشست استانداران سراسر کشور با قدردانی از تلاش های آنان در طول سال جاری، با تاکید مجدد بر ضرورت و اهمیت کار برای خدا و خدمت به مردم، گفت: کار برای خدا نقطه افتراق موحدان با غیر موحدان است. کار برای خدا ماندگار، ارزشمند و کمال آفرین است.

رییس دولت  اظهار داشت: کار برای غیر خدا فاقد ارزش، کسالت آور و مشمئز کننده است و در مقابل اگر کارها برای خدا باشد، رشد دهنده بوده و خستگی در آن معنایی ندارد. اگر کار برای خدا انجام شود توان و انرژی ای که خدا به انسان داده در مسیر سنت های الهی قرار می گیرد و رشد یابنده و تعالی بخش می شود.

وی با بیان اینکه عده ای سال ۹۱ را سال سختی توصیف می کنند، گفت: در سال ۹۱ فشار زیادی به ملت آمد و دشمنان و بدخواهان داخلی و خارجی در تفاهمی شاید نانوشته‌، بسیج شدند‌ که ملت ایران را از پای درآورند و جالب اینکه با ادعا و شعار دفاع از حقوق ملت فشار وارد می‌کنند اما هدف هر دو آنها ضربه زدن به مردم است.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه اگر کار برای خدا باشد سختی در آن معنا ندارد، گفت: انسان باید بین خود و خدا مطمئن باشد که برای خدا کار می‌کند و در این راستا، مسئولیت ها قبل از هر چیز فرصتی برای شناخت حقیقت انسان و کمال فرد مسئول است و مسئولیت غنیمت و طعمه ای برای دنیا نیست.

رییس دولت دهم  خاطرنشان کرد: انسان برای زندگی جاوید خلق شده است لذا همه مسئولین باید لحظه به لحظه از خود حساب کشی کنند که چقدر در دوره مسئولیت شان در مسیر کمال بالا رفته و یا خدای ناخواسته سقوط کرده اند.

احمدی‌نژاد تصریح کرد: خسارتی بالاتر از این وجود ندارد که یک مسئول در انجام وظایف و حرکت در مسیر کمال سقوط کرده یا حتی درجا بزند، چرا که این خسران غیر قابل جبران است.

رییس دولت دهم  خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) در فضای روحی و روانی سنگینی که در آن مقطع زمانی حاکم بود و پس از حادثه کربلا که حتی شنیدن ابعاد آن برای ما غیر قابل تحمل است در توصیف این حادثه می گوید که غیر از زیبایی چیزی ندیده اند، علت این حرف این است که ایشان یک هدف متعالی آرمانی دارد که اولا آنچه انجام می دهد، انجام وظیفه است و ثانیا همه این حوادث را در جهت رسیدن به مقصود می بیند.

احمدی‌نژاد گفت: اتفاقات بزرگی در عالم هستی رخ داده و عدالت، کرامت و احترام برقرار خواهد شد و این همه مستلزم آنست که نفاق و انحراف زدوده شده و راه حق در برابر بشریت گشوده شود.

رییس قوه مجریه  گفت: اینکه عده ای در راه باطل مسابقه سقوط به راه انداخته اند، ناراحت کننده است.

وی با بیان اینکه امروز در مسیر رسیدن به قله نورانی قرار داریم، گفت: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب آرمانی، الهی و مکتبی است و برای جابجایی در قدرت اتفاق نیفتاده است، انقلاب اسلامی ایجاد شد که زودتر به یک حکومت جهانی برسیم و برای این کار باید شاخص های حکومت جهانی از جمله ایمان، پاکی عدالت طلبی، صلح خواهی، مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم را تقویت کنیم.
احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد: اگر به حوادثی که در جهان در حال وقوع است، نگاه عمیقی داشته باشیم، همه این حوادث در جهت زدودن موانع از مسیر رسیدن انسان به هدفی متعالی و زیباست و از یک جهت همه این حوادث جز زیبایی چیزی نیست.

رییس  دولت دهم  تصریح کرد: اتفاقات بزرگی در جهت تحقق و استقرار آرمانها و اهداف نظام اسلامی در راه است و عناصر مانع در این راه تکاپو و دست و پا زدن های آخر خود را انجام می دهند. بخشی از مناسباتی که با گروه بندی، دسته بندی و قدرت طلبی در کشور شکل گرفت به پایان راه رسیده و و به فضل الهی از ساحت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی پاک خواهد شد.

احمدی‌نژاد تاکید کرد: در مسیر رسیدن به کمال و تعالی بن بست و نقطه توقف وجود ندارد.

وی افزود: کسانی که با محاسبات مادی به دنبال منافع دنیایی خود هستند باید توجه داشته باشند که همه خزانه‌های الهی در اختیار خدای متعال است و خدا وعده داده به کسانی که تقوا پیشه می کنند، قدرت شناخت و تشخیص راه عطا خواهد کرد و این بالاترین نعمت و لطف الهی است.

رییس قوه مجریه  تصریح کرد: همه باید مراقب باشند و قدر فرصت خدمت گذاری را بدانند چرا که معلوم نیست فرصت ها تکرار شود، بیشترین زیان و خسارت از آن کسی است که فرصت های امروز را به امید فرصت های محتمل فردا از دست بدهد.

احمدی‌نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: در بخش معدن اقدامات بسیار عالمانه و دقیقی صورت گرفته و از کارهای بسیار بزرگی که در این دولت اتفاق افتاده برداشتن سرپوش از معادن کشور است.

رییس دولت دهم  گفت: طرح جدید دولت در خصوص معادن، مقدمات را برای احیای منافع ملی و تامین حقوق دولت از محل برداشت اشخاص از معادن کشور آماده می کند و امروز بخش معدن آماده یک جهش بزرگ است.

احمدی‌نژاد همچنین به موضوع انتخابات اشاره کرد و گفت: انتخابات حق ملت است و ملت انتخاب خود را انجام خواهد داد و هیچ کس، حتی سیاست بازانی که قصد دارند به هر قیمتی رقبای خود را حذف کنند، حق ندارند این حق را از ملت بگیرند.

وی تاکید کرد: همه باید توجه داشته باشند که کسی حق ندارد علیه هیچ یک از آحاد ملت، توهین، افترا و تهمت بزند و این کار خلاف شرع، قانون و نقطه مقابل حرکت انقلاب و خیانت به ملت است و ملت هرگز چنین اجازه ای را به کسی نخواهد داد، چون انتخابات متعلق به ملت است.

رییس جمهور تصریح کرد: اراده مردم تعیین کننده است و بدون تردید انتخابات پرشکوه و روی کار آمدن رییس جمهوری با رای بالا، همه معادلات را حتی در سطح جهان تغییر خواهد داد.

احمدی‌نژاد افزود: امروز چشم جهانیان به ایران است که چگونه از این راه عبور خواهد کرد.

وی تصریح کرد: دولت به دنبال ایجاد فضای سالم برای برگزاری انتخابات باشکوه در کشور است و بدون تردید هر کس غیر از این فکر کند، ضرر کرده و دنیا و آخرت خود را از دست می دهد.

رییس دولت دهم  تصریح کرد: هیچ مسئول اجرایی در بدنه دولت حق ندارد علیه فردی مطلبی بیان کند و در عرصه انتخابات دولت صرفا امانتدار مردم بوده و به دنبال رعایت احترام کامل و رعایت قانون برای همه است.

احمدی‌نژاد گفت: اتفاقات درخشانی به نفع اهداف متعالی در راه است و یقین داریم که اراده الهی جاری خواهد شد؛ امروز همه به دنبال عدالت، توحید، عشق و حکومت جهانی و عزت هستند و این عین پیروزی است.

احمدی نژاد در هفته های اخیر در دفعات مختلف نسبت به دخالت در انتخابات هشدار داده است. به نظر می رسد این رویکرد وی هشدار به شورای نگهبان برای رد صلاحیت کاندیدای دولت است.

ملی-مذهبی          دوشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۱ – ۱۸ مارس ۲۰۱۳