«مساله حجاب»؛ مقاومت زنان، حکومتی که عاجز شده است
توپ و تشرهای سردار رادان و دوربین های هوشمندش نتوانسته است بر مقاومت زنان ایران غلبه کند. زنان بی حجاب در خیابان ها و مجامع و واحدهای تجاری، صنفی، هنری، چون تیغ های برنده تن جمهوری اسلامی را زخمی و خونین می کنند و خامنه ای و عواملش هر راهی را می روند بدون نتیجه می ماند.
در یکی از اقدامات پی در پی برای مقابله با بی حجابی دولت لایحه «حجاب و عفاف» را به مجلس فرستاده و امام جمعه ی کرج و نماینده خامنه ای در نماز جمعه ی این هفته فریاد زده است: لایحه ی حجاب نمی تواند جلوی فرو ریختن دیوار برلین را بگیرد.
“آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی”درخطبه های نماز جمعه این هفته کرج گفت: پس از مدت ها که منتظر بودیم و مجلس به ویژه رییس مجلس شورای اسلامی به وظیفه خود عمل نکردند و ما و مردم متدین را به صبر دعوت کردند. امام جمعه کرج گفت: مردم را به صبر در این زمینه حواله دادیم که آقایان مشغول هستند و تصمیم جدی می گیرند مخصوصا که رهبر معظم انقلاب کشف حجاب را حرام شرعی و سیاسی عنوان کردند.
وی اضافه کرد: بنا شد دستگاه قضا لایحه به دولت بدهد و دولت به مجلس شورای اسلامی ما هم درهمین خطبه درخواست تعجیل داشتیم چون روند رشد و ولنگاری از طرح ها و لایحه سرعتش بیشتر بود.
امام جمعه کرج گفت: امروز مورد حمله شیمیایی دشمن هستیم که گاز اعصاب را به جامعه پخش کردند و در جنگ ترکیبی دشمن هستیم که بخشی کشف حجاب است، آیا می توان بی بند وباری اجتماعی را با چند تذکر و پیامک حل کرد؟
وی اضافه کرد: آیا این لایحه در بدنه جامعه امید ایجاد می کند؟ مجلس شورای اسلامی در امتحان سختی است که باید با توجه به جمیع جهات عمل کند تا سربلند بیرون آید.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نمی شود!
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی حکومت بخش دیگری از این درماندگی را آشکار کرده و گفته است: به دلیل تعداد بالای افرادی که کشف حجاب کرده اند دستگیری و محاکمه آنها امکان پذیر نیست.
عبدالحسین خسروپناه توضیح داد: طبق قانون موجود فردی که کشف حجاب کرده است مجرم بوده و ضابط قضایی باید آن را دستگیر کند و دادگاه تشکیل و خانم مکشفه برای خود وکیل بگیرد و در نهایت بر اساس قانون جریمه شود که با توجه به شمار مجرمین اجرای آن امکان پذیر نیست.
وی افزود: لایحه عفاف و حجاب در دستور کار بوده و افراد بسیاری بر روی آن کار می کنند ولی متأسفانه برخی از افراد حزب اللهی با مواضع خود در زمین دشمن بازی می کنند.
خسرو پناه با اشاره به قوانین اسلامی گفت: از اول که نمی شود گفت به طور فرضی صد هزار نفر آدم به دادگاه بروند. قانون فعلی اصلا اجرایش امکان پذیر نیست و اصلا با آن نمی توان حکم الهی را اجرا کرد. عقل می گوید مثل تخلف های راهنمایی رانندگی و به صورت فرایندی در گام های اول جریمه شود و در مراحل بعد جرم تلقی بشود.
او ادامه داد: به هر حال قرار است امربه معروف و نهی از منکر به نتیجه برسد. این همه عقلای حقوقدان متدین و فقیه و حکیم دور هم نشسته اند و به لایحه ای رسیده اند بعد عده ای شروع به حمله می کنند. بعد که به آن ها می گوییم مگر شما لایحه را دیده اید میگویند ندیده ایم. فقط می خواهند حمله کنند. دقیقا چیزی که دشمن میخواد به دست ما بچه حزب الهی ها اتفاق میفتد. چرا این طور می شود؟ از سه ماه پیش که بحث لایحه مطرح شد حرف ما به دولت مردان این بود که اگر بهترین لایحه را هم نوشتید ولی پیوست رسانه ای و گفتمان سازی نداشتید به نتیجه نمیرسد ولو این که هر سه قوه همراهی کنند.
وی در ادامه تصریح کرد: طبق قانون موجود فردی که کشف حجاب کرده است مجرم بوده و ضابط قضایی باید آن را دستگیر کند و دادگاه تشکیل و خانم مکشفه برای خود وکیل بگیرد و در نهایت بر اساس قانون جریمه شود که با توجه به شمار مجرمین اجرای آن امکان پذیر نیست.
نماینده مجلس: نمی شود کل شهر را پلمپ کرد
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها هم میگوید: با این رویکردی که با پاساژها و مغازهدارها برخورد میشود، باید کلاً شهر را بست. اینکه مقابله با پدیده کشف حجاب را به دوش کسبه بیندازیم، قطعاً سبب درگیری مردم با مردم خواهد شد.
احمد علیرضابیگی نماینده تبریز در مجلس با اشاره به اقداماتی که برای حجاب انجام میشود، به سایت رویداد۲۴ میگوید: پلمب مجتمعهای تجاری و مغازهها غیرقانونی است. اینکه در یک مجموعه تجاری مثلا بازار انتظار داشته باشیم کسبه آستین بالا بزنند و با بدحجابی مقابله کنند، منطقی نیست. اگر سیستم انتظامی میگوید دارای چنین قابلیتی هستیم و میتوانیم افرادی که از روی عناد، بدپوششی و بیحجابی را رواج میدهند شناسایی کنیم، خب ماموران قانون بروند و پس از شناسایی آن افراد، به وظیفه خود عمل کنند.
وی میگوید: اگر پلیس قابلیت شناسایی افرادی که کشف حجاب میکنند را دارد و ماموران قانون میتوانند برای مقابله با آن وارد عمل شوند، چه معنی دارد که با پلمبها به کسب و کار مردم لطمه بزنند. مگر میشود گفت مثلاً کشف حجاب در یک راسته بازار رخ داده پس بیاییم کل راسته بازار را ببندیم؟ این روند، معنی مشخصی دارد که آنهم آسیب به امنیت اقتصادی مردم شاغل در بازار است.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها میگوید: با رویکردی که که برای مقابله با حجاب در پیش گرفتهاند و با پاساژها و مغازهدارها برخورد میشود، باید کل شهر را بست. اینکه مقابله با پدیده کشف حجاب را به دوش کسبه بیندازیم، قطعاً سبب درگیری مردم با مردم خواهد شد. از طرفی به کسبه میگوییم شما باید امر به معروف کنید. خب وقتی امر به معروفی نافذ نیست، تکلیف از روی دوش مردم برداشته میشود و خود مجری قانون باید کارش را انجام دهد.
او میگوید: ما جرمی داریم به نام جرم مشهود، یعنی جرمی که بیم تبانی یا فرار متهم را میدهد. در اینجا نیروی انتظامی بدون دستور دادگاه میتواند جلب و دستگیری را انجام و به محکمه دلالت دهد. حال در خصوص کشف حجاب و برخورد با کسبه باید بررسی کرد و دید این جرم را چه جرمی تعریف کردند. آیا این جرم، جرم مشهود است و بیم تبانی و فرار متهم را میدهد که نیروی انتظامی روی به پلمب مغازهها و مجموعههای اقتصادی میآورد؟ به باور من، وظیفه نیروی انتظامی با اجرای حکمی که میکند و تعریفی که از جرم داریم، مغایر است.
زنان ایران بی اعتنا به این «این در و آن در» زدن ای حکومتی ها کار خود را می کنند و پایه های پوسیده ی این نظام سرکوبگر را بیشتر می لرزانند.
اخبارروز