بیانیه جمعی از اقتصاددانان و جامعه شناسان در حمایت از مسعود پزشکیان

اگر مشکلات و چالش‌های امروز ناشی از انتخاب‌های جمعی گذشته است، برون‌رفت و حل این چالش‌ها نیز نیازمند انتخاب‌های جمعی هوشمندانه و عاقلانه است. انتخابات، به‌رغم همه‌ی محدودیت‌ها، فرصتی است تا از مسیر یک تصمیم جمعی آگاهانه مسیر متفاوتی نسبت به گذشته، برای خود و فرزندان‌مان بسازیم. به این علت، امضاکنندگان این بیانیه از هموطنان عزیز دعوت می‌کنند تا با مشارکت در انتخابات، فرصت جدیدی برای ایران عزیز خلق کنیم.


بیانیه حمایت ۱۴۰ اقتصاددان از پزشکیان

۱۴۰ نفر از اقتصاددانان کشور با انتشار بیانیه ای حمایت خود را از مسعود پزشکیان در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کردند.

متن بیانیه این اقتصاددانان به شرح زیر است:

ملت شریف ایران

به‌خوبی می‌دانیم تورم فزاینده، بیکاری گسترده به‌ویژه میان جوانان عزیز تحصیل‌کرده، افزایش جمعیت زیر خط فقر، کاهش ارزش پول، هزینه‌ کمرشکن مسکن، انواع تبعیض‌ها و نابرابری‌ها، فرار سرمایه‌ها، مهاجرت نخبگان، و در نهایت افت شدید رشد اقتصادی امروز و فردای کشور را تیره‌ ساخته است. این مصائب مردم را خسته و یأس را جایگزین امید ساخته است. تشکیل دولتی با اهداف روشن توسعه‌ای و ملتزم به بهبود وضعیت زندگی مردم می‌تواند به تدریج گره از مشکلات کشور بگشاید.

اگر مشکلات و چالش‌های امروز ناشی از انتخاب‌های جمعی گذشته است، برون‌رفت و حل این چالش‌ها نیز نیازمند انتخاب‌های جمعی هوشمندانه و عاقلانه است. انتخابات، به‌رغم همه‌ی محدودیت‌ها، فرصتی است تا از مسیر یک تصمیم جمعی آگاهانه مسیر متفاوتی نسبت به گذشته، برای خود و فرزندان‌مان بسازیم. به این علت، امضاکنندگان این بیانیه از هموطنان عزیز دعوت می‌کنند تا با مشارکت در انتخابات، فرصت جدیدی برای ایران عزیز خلق کنیم.

ما اعتقاد داریم که پایبندی به مجموعه‌ای از اصول اقتصادی شرط لازم برای تحقق این آینده‌ی متفاوت است. سوابق اجرایی و رویکرد دکتر مسعود پزشکیان نشان از باورمندی به اصول زیر و توانایی در تحقق این اصول دارد:

حاکمیت قانون: حاکمیت قانون مهم‌ترین عامل ثبات‌بخشی و پیشرفت هر جامعه و قانون‌مند کردن مراکز قدرت موجب امیدآفرینی برای اقشار فرودست است. با این که می‌دانیم بخش محدودی از حاکمیت قانون در اختیار قوه مجریه است؛ همین بخش تأثیری عمیق بر زندگی روزمره و قوام‌بخشی به مناسبات اقتصادی کشور دارد.

خروج از انزوا و تعامل با جهان: سیاست خارجی کشور باید علاوه بر تنش‌زدایی، فرصت‌آفرینی برای تعامل اقتصادی گسترده با طیف وسیعی از کشورهای جهان، به ویژه کشورهای توسعه‌یافته را در دستور کار قرار دهد. بدون رفع تحریم‌های ظالمانه، امکان استفاده از منابع و فرصت‌های اقتصاد جهانی برای ساختن آینده‌ای متفاوت ناممکن است. اقتصاد و مردم ما از تحریم­ها به شدت متضرر شده‌اند. هر چند به انزوا کشاندن اقتصاد ایران خواست نظام سلطه جهانی است؛ اما نیروهایی در داخل زمینه‌ساز این وضعیت بوده‌اند. خروج از این وضعیت برای بهبود همه شاخص­های اقتصادی ضروری است.

انضباط پولی، ارزی و بودجه‌ای دولت: کسری بودجه مزمن و ساختاری دولت و شرکت‌های زیان‌ده دولتی و تامین مالی آن از طریق نظام بانکی، روزمرگی در مقررات‌گذاری ارزی و بی‌انضباطی‌‌های پولی و بانکی، مهم‌ترین علل بی‌ثباتی کلان و تورم مزمن در اقتصاد ایران‌اند. ارتقای اقتدار سیاستی و استقلال عملیاتی بانک مرکزی، افزایش کارآمدی و شفافیت و انضباط‌بخشی به هزینه‌های دولت، کنترل پایدار کسری بودجه، و مدیریت حرفه‌ای و غیرسیاسی نظام پولی و ارزی، لازمه ارتقای سلامت و کارآیی نظام پولی و مالی کشور است.

بهبود محیط کسب‌وکار: فعالیت گسترده و غیرشفاف نهادهای عمومی غیردولتی در بازارها، تعارض منافع گسترده در بخش عمومی، بی­ثباتی قوانین، مقررات زائد و اختلال‌زا، ناکارآمدی دستگاه­های نظارتی، انحراف خصوصی‌سازی، و فساد اداری، رشد بخش خصوصی را محدود و افق سرمایه‌گذاری را تاریک کرد‌ه‌اند. رونق‌بخشی به تجارت خارجی، جان‌بخشیدن به رشد اقتصادی، اشتغال‌زایی پایدار و کاهش فقر در مقیاس کلان، مستلزم میدان‌دادن به بنگاه‌های اقتصادی کاملا خصوصی، مقررات‌زدایی از محیط کسب‌وکار، تسهیل سرمایه‌گذاری در اقتصاد دیجیتال، حمایت از توسعه استارت‌آپ‌ها، پایدارسازی زنجیره‌های ارزش، و تسهیل ورود و خروج بنگاه‌های اقتصادی است.

رقابت: ایجاد یک ساختار رقابتی، شرط لازم برای رشد بلندمدت اقتصادی است. سیاست‌گذاری در این حوزه باید مبتنی بر شفافیت در بهره‌مندی از فرصت‌ها، عادلانه بودن داوری‌ها، منصفانه بودن مقررات، و سخت‌گیری ارکان حاکمیت در برابر تعارض منافع باشد. بنگاه‌‌های بخش عمومی نباید از مسیر ایجاد انحصار، دسترسی به اطلاعات درونی، سوء استفاده از اهرم‌های سیاسی و امنیتی، و تبعیض در دسترسی به منابع مالی و فرصت‌ها، با بخش خصوصی رقابت کنند.

مبارزه با فساد: فساد در ایران بیش از هر چیز از عدم شفافیت بخش عمومی غیردولتی، توزیع رانت‌های حاکمیتی، تقدم‌بخشی اعطای فرصت‌های اقتصادی به نیروهای خودی، تسلط اقتصاد دستوری، قیمت‌گذاری گسترده، و سازوکارهای غلط در تخصیص منابع متاثر است. مبارزه با فساد باید بر حذف این سازوکارها در بازارهای مختلف متمرکز شود.

حمایت اجتماعی کارآمد و پایدار: حاکمیت، به نام قانون و اخلاق، موظف به تحقق عدالت اجتماعی و تامین حداقل معیشت و تسهیل دسترسی به آموزش و درمان در سطوح مختلف اجتماع، مستقل از مذهب، قومیت و جنسیت به منظور کاهش نابرابری، و ثبات و پایداری اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است. نباید حمایت اجتماعی و توانمندسازی گروه‌های کم‌درآمد و نیازمند منوط به تحقق رشد در آینده شود.

شفافیت و پاسخگویی: شفافیت در حکمرانی اقتصادی، در فرآیندهای تصمیم‌گیری و دسترسی به اطلاعات به ویژه داده‌های مالی، از یک‌سو و پاسخگویی ارکان قدرت به موکلین خود، مهم‌ترین عوامل ارتقای سرمایه اجتماعی و جلوگیری از وقوع فسادند. پاسخگویی به رسانه­ها، تشکل­های سیاسی، صنفی و حرفه­ای و سایر نهادهای مردمی تنها احتمال فساد را کاهش نمی­دهد؛ دولت را نیز از دانش عمومی بهره­مند می­سازد. دولت­های کارآمد، شفاف، پاسخ‌گو، و شنوا هستند.

توانمندسازی نظام دیوان‌سالاری کشور و شایسته‌سالاری: توانمندسازی نظام دیوان‌سالاری کشور، در گروی به‌کارگیری افراد در سطوح تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی، بر مبنای توانمندی‌های حرفه‌ای، فارغ از گرایش‌های سیاسی و خاستگاه قومی، و تمکین بخش سیاسی به بخش کارشناسی است.

اقتصاد ایران از بی­ثباتی در سیاست­ها به شدت رنج می‌­برد. اختلاف‌نظر مسئولین یکی از علل بی‌ثباتی خط­‌مشی‌ها و شکست در سیاست­هاست. بسیاری از طرح‌های بزرگ ملی و بین‌المللی در غیاب راه‌کاری برای فیصله‌بخشی به اختلاف نظر مسئولین متوقف مانده‌اند. پایبندی به این اصول راهنما می‌تواند محور اجماع‌سازی در سطح حاکمیت و موفقیت در اداره اقتصاد کشور و مثیاق جدیدی بین رئیس‌جمهور با مردم برای اداره اقتصادی کشور باشد.

تنها در این صورت است که می‌توان به آینده‌ای متفاوت با گذشته امیدوار بود. در صورت نادیده انگاشتن هر یک از این اصول نه‌گانه، وعده‌ی­ بهرورزی و بهبود معیشت مردم توهمی بیش نخواهد بود. در فقدان این اصول خصوصی‌سازی تبدیل به خصولتی‌سازی، حمایت از صنایع داخلی منجر به توزیع رانت نامولد، تزریق تسهیلات و بودجه‌ی انبساطی موجب افزایش حجم پول و تورم، چابک­سازی و جوان‌سازی مقارن با ناتوان‌سازی، و مقررات­زدایی منتهی به سلطه‌ی انحصار بر زندگی مردم می‌شود.

برای تحقق اصول فوق و رقم زدن دوران تازه برای ایران عزیز در انتخابات شرکت کنیم.

ردیفنامنام خانوادگیعنوان سازمانی
۱سید عزیزآرمندانشگاه شهید چمران اهواز
۲حسیناصغرپوردانشگاه تبریز
۳زهراافشاریدانشگاه الزهرا
۴سید مرتضیافقهدانشگاه شهید چمران اهواز
۵سید جوادآقاجریدانشگاه شهید چمران اهواز
۶الله محمدآقائیمدرس دانشگاه و پژوهشگر اقتصاد دارائی
۷نعمت اللهاکبریدانشگاه اصفهان
۸قدرت اللهامام وردیدانشگاه آزاد واحد تهران مركز
۹احمدرضاباقریاندانشگاه اصفهان
۱۰محمودبت شکندانشگاه اصفهان
۱۱لطفعلیبخشیدانشگاه علامه طباطبائی
۱۲رسولبرادران حسن زادهدانشگاه آزاد اسلامی
۱۳حميدبرادران شركاءدانشگاه علامه طباطبائى
۱۴داودبهبودیدانشگاه تبریز
۱۵محمدباقربهشتیدانشگاه تبریز
۱۶یاسرپاکدامندانشگاه علامه طباطبائی
۱۷سیدعلیپایتختی اسکوییدانشگاه آزاد واحد تبریز
۱۸حسینپناهیدانشگاه تبریز
۱۹جهان‌میرپیش بیندانشگاه شهید چمران اهواز
۲۰مهدیتکیهدانشگاه علامه طباطبایی
۲۱علیچشمیدانشگاه فردوسی مشهد
۲۲علیحاجی نژاددانشگاه گیلان
۲۳سيد غلامحسينحسن تاش موسسه مطالعات بين المللي انرژي
۲۴محمودختاییدانشگاه علامه طباطبائی
۲۵مسعودخداپناهدانشگاه شهید چمران اهواز
۲۶یدالهدادگردانشگاه  شهید بهشتی
۲۷سهرابدل انگیزاندانشگاه رازی
۲۸محمدعلیدهقان دهنویدانشگاه علامه طباطبائی
۲۹مرادراهداریدانشگاه پیام نور
۳۰محسنرنانیدانشگاه اصفهان
۳۱مسعودروغنی زنجانیموسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی
۳۲مجیدرئوف‌ مهردانشگاه کرمان
۳۳شهریارزروکیدانشگاه مازندران
۳۴عبدالحسینساساندانشگاه اصفهان
۳۵محمدستاری فردانشگاه علامه طباطبائی
۳۶سید محسنسجادیدانشگاه مفید
۳۷بهرامسحابیدانشگاه تربیت مدرس
۳۸رحمانسعادتدانشگاه سمنان
۳۹حسنسماورچیدانشگاه یزد
۴۰ولی اللهسیفدانشگاه علامه طباطبائی
۴۱هوشنگشجریدانشگاه اصفهان
۴۲مصطفیشریفدانشگاه علامه طباطبائی
۴۳محمدحسینشریف زادگاندانشگاه شهید بهشتی
۴۴حسینصادقیدانشگاه تربیت مدرس
۴۵بهروزصادقی عمروآبادیدانشگاه شهید چمران اهواز
۴۶اسماعیلصفرزاده دانشگاه الزهرا
۴۷سعیدصمدیدانشگاه اصفهان
۴۸حجت الهصیدیمدیر ارشد بانکی
۴۹حسنطائىدانشگاه علامه طباطبائى
۵۰لطفعلیعاقلیدانشگاه تربیت مدرس
۵۱جعفرعبادیدانشگاه تهران
۵۲حسینعباسی نژاد دانشگاه تهران
۵۳حسینعبده تبریزیمدرس دانشگاه صنعتی شریف
۵۴مرتضیعزتی دانشگاه تربیت مدرس
۵۵احمدعزیزیمدرس دانشگاه و اقتصاددان حوزه بانکداری و سرمایه گذاری
۵۶عباسعصاریدانشگاه تربیت مدرس
۵۷عباسعنایت اللهیدانشگاه آزاد اسلامی
۵۸سعیدعیسی زادهدانشگاه بوعلی سینا
۵۹یوسفعیسی زاده روشن دانشگاه مازندران
۶۰مجیدعینیاندانشگاه آلتو فنلاند
۶۱جمالفتح‌اللهیدانشگاه رازی
۶۲حسنفرازمنددانشگاه شهید چمران اهواز
۶۳علیفرحبخشپژوهشگر اقتصادی
۶۴محمد حسنفطرسدانشگاه بوعلی سینا
۶۵حمیدرضافعالجودانشگاه ارومیه
۶۶محمدرضافلاح دانشگاه پیام نور
۶۷عبدالرسولقاسمیدانشگاه علامه طباطبائی
۶۸حمیدکردبچهدانشگاه الزهرا
۶۹زهراکریمی موغاریدانشگاه مازندران
۷۰سید ضیاءالدینکیاالحسینی دانشگاه مفید
۷۱محمدتقیگیلک دانشگاه مازندران
۷۲محمد رضالطفعلی پوردانشگاه فردوسی مشهد
۷۳علیماهردانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حوزه اقتصاد سلامت
۷۴پرویزمحمدزادهدانشگاه تبریز
۷۵بایزیدمردوخیاقتصاددان و پژوهشگر اقتصادی
۷۶سیدمحمدحسنمصطفوی دانشگاه تربیت مدرس
۷۷شهراممعینیدانشگاه اصفهان
۷۸سعیدملک الساداتیدانشگاه فردوسی مشهد
۷۹میرحسینموسویدانشگاه الزهرا
۸۰احمدمیدریمعاون سابق وزارت رفاه
۸۱کرممیرزاییدانشگاه صنعت نفت
۸۲حجت الهمیرزاییدانشگاه علامه طباطبائی
۸۳سید محمد باقرنجفی دانشگاه رازی
۸۴کامرانندریدانشگاه امام صادق
۸۵شیریننصرت‌نژاددانشگاه علوم پزشکی تبریز حوزه اقتصاد سلامت
۸۶جابرنوروزیدانشگاه آزاد اسلامی
۸۷فرهادنیلیمدرس دانشگاه صنعتی شریف
۸۸بهروزهادی زنوزدانشگاه علامه طباطبایی
۸۹محمدهادیاندانشگاه علوم پزشکی ایران حوزه اقتصاد سلامت
۹۰محمودیوسفیدانشگاه علوم پزشکی تبریز حوزه اقتصاد سلامت
۹۱محمدرضایوسفی شیخ رباطدانشگاه مفید
۹۲سید بابکابراهیمیدانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
۹۳اسدالهاحمدیدانشگاه پیام نور
۹۴محمد طاهراحمدی شادمهریدانشگاه فردوسی مشهد
۹۵نصرتاسلامیدانشگاه آزاد اسلامی
۹۶ژالهزارعیپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۹۷اعظماحمدیانپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۹۸ایلنازابراهیمیپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۹۹مریمهمتیپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۱۰۰محمدارباب افضلیپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۱۰۱مهدیبختیارپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۱۰۲حمیدزمان‌زادهپژوهشکده پولی‌ و بانکی‌ بانک مرکزی
۱۰۳مهشیدشاهچراپژوهشکده پولی و بانکی‌ بانک مرکزی
۱۰۴زهراخوشنودپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۱۰۵علیارشدیپژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
۱۰۶بهرنگاسدیپژوهشگر اقتصاد مالی
۱۰۷احساناسدیپژوهشگر اقتصادی بازار سرمایه
۱۰۸اکبرافتخاریپژوهشگر مالی
۱۰۹حسینامیر رحیمیپژوهشگر اقتصادی
۱۱۰سعیدامیریانپژوهشگر اقتصادی
۱۱۱حمیدامین اسماعیلی جهاد دانشگاهی
۱۱۲عطاالهباباییپژوهشگر اقتصادی بازار سرمایه
۱۱۳احسانبرینپژوهشگر اقتصادی بازار سرمایه
۱۱۴معصومهپاشاپژوهشگر اقتصاد انرژی
۱۱۵علیرضاتوکلی کاشیپژوهشگر و کارشناس بازار سرمایه
۱۱۶مهردادحاجی‌زاده فلاحپژوهشگر علوم بانکی
۱۱۷علیحجتیپژوهشگر اقتصادی
۱۱۸سعیددرخشانیپژوهشگر مالی
۱۱۹ناصرذاکریپژوهشگر اقتصاد و روزنامه نگار
۱۲۰محسنراجي اسدآباديمدرس و پژوهشگر اقتصادی
۱۲۱عباسسلیمیانپژوهشگر اقتصادی
۱۲۲علیسنگینیانپژوهشگر و کارشناس بازار سرمایه
۱۲۳محسنسیروسپژوهشگر اقتصاد توسعه
۱۲۴اسماعیلشجاعیپژوهشگر اقتصاد و رسانه
۱۲۵سید محمد رضاشریفیپژوهشکده امام و انقلاب
۱۲۶علیرضاعبداله‌زادهپژوهشگر اقتصاد توسعه
۱۲۷اصغرفخریه کاشانمشاور سابق وزیر راه و شهرسازی
۱۲۸رضاکاشفپژوهشگر اقتصادی
۱۲۹امینکاوئیپژوهشگر اقتصادی
۱۳۰رضامجیدزادهپژوهشگر اقتصادی
۱۳۱حسنمقیمی اسفندآبادیپژوهشگر
۱۳۲محمدملانوریپژوهشگر اقتصادی
۱۳۳بهنامملکیپژوهشگر اقتصاد رسانه
۱۳۴حامدمنجمپژوهشگر اقتصادی حوزه صندوق‌های بازنشستگی
۱۳۵سید هادیموسوی نیکپژوهشگر اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس
۱۳۶محمدناطقیپژوهشگر اقتصادی
۱۳۷مهدینجات نیاپژوهشگر اقتصادی
۱۳۸ابراهیمنمدیپژوهشگر اقتصادی
۱۳۹سعیدههوشمندپژوهشگر اقتصادی
۱۴۰اسدالهالوندی زادهپژوهشگر اقتصادی و مالی بانک مسکن

 
منبع: اقتصادنیوز


فراخوان جمعی از جامعه شناسان در حمایت پزشکیان

جمعی از جامعه شناسان در بیانیه‌ای اعلام کردند: تنها در سایه مشارکت گسترده در انتخابات و انتخاب فردی شایسته و کارآمد ‏است که می‌توان موج امید را به ایران بازگرداند. البته این امر مهم، بیش از هر چیز ‏در گرو اهتمام رئیس جمهور منتخب در پاسداشت و تحقق حقوق شهروندی است.

به گزارش شفقنا، متن این بیانیه بدین شرح است:

باسمه تعالی
ملت شریف و آگاه ایران
با سلام و احترام

به نیکی آگاهید که در زمان و شرایط سخت و مهمی قرار داریم. کشور ایران، علیرغم سابقه بلند تاریخی، منابع و ظرفیت‌های ‏فراوان و مردمی وفادار، با رنج و تنگناهای عدیده‌ای که اغلب برآمده از نبود سیاست‌های همه‌شمول، تحریم‌های ‏یکجانبه و ناعادلانه، بی‌توجهی به خرد جمعی، بی‌توجهی به شایسته‌سالاری، و مدیریت ناکارآمد بوده؛ مواجه ساخته است. برآیند چنین ‏شرایطی، مشکلات اقتصادی گسترده، مسائل اجتماعی فراوان، بحران‌های اقلیمی و زیست‌محیطی خطرناک، و نابرابری‌های ‏اجتماعی و فضایی گسترده، شده که پیامد آن نارضایتی و کاهش اعتماد اجتماعی است؛ که مردم و بویژه جوانان را به ‏سوی ناامیدی و جلای وطن سوق داده است.

تنها در سایه مشارکت گسترده در انتخابات و انتخاب فردی شایسته و کارآمد ‏است که می توان موج امید را به ایران بازگرداند. البته این امر مهم، بیش از هر چیز ‏در گرو اهتمام رئیس جمهور منتخب در پاسداشت و تحقق حقوق شهروندی و آزادی‌های مصرح در قانون اساسی، شایسته سالاری،تقویت ‏تشکل‌های مدنی و اجتماعی،‌‌‏ تشکل‌های کارگری و صنفی، کاهش تبعیض‌های اجتماعی، توزیع برابرانه‌تر منابع میان مناطق کشور در جهت ‏رفع تبعیض‌های منطقه‌ای و کاهش محرومیت، کاهش نابرابری مرکز-پیرامون، کاهش نابرابری‌های درآمدی از ‏طریق افزایش حداقل دستمزد و اخذ پلکانی مالیات، پایدارسازی و ثبات‌کاری نیروی کار می‌دانیم.

‏بر این مبنا، ما جمعی از جامعه‌شناسان و دانش‌آموختگان علوم اجتماعی با درک شرایط موجود و با احساس مسئولیت ‏در برابر سرنوشت کشور، یکایک مردم ایران بویژه جوانان را به شرکت فعّال و گسترده در چهاردهمین دوره انتخابات ‏ریاست جمهوری فرا خوانده و از شما می‌خواهیم تا با مشارکت در انتخابات، به دکتر مسعود پزشکیان رای دهید. عملکرد او و نیز آنچه در این مدت بیان کرده، این امید را در ما ایجاد کرده که ملتزم به پاکدستی، تجارب مدیریتی منطقه‌ای و ملی، نگاه فراگیر، اعتقاد به مرجعیت علمی و بهره‌گیری از ‏متخصصان و اندیشمندان برای برطرف کردن‌ مشکلات کشور، تعامل با سلیقه‌ها و گروه‌های معتقد به سر ‏بلندی ایران، پای‌بندی به تعامل سازنده و گسترش روابط خارجی، پرهیز از هر نوع رادیکالیسم ویرانگر،‌ و باور به توسعه ‏ملی متوازن و پایدار، باشد و بماند و موجب رشد و پیشرفت ایران بشود.

امضاء کنندگان:‏

صادق آبسالان
محمد علی آخوندی
بهاره آروین
تقی آزاد ارمکی
نفیسه آزاد
مرتضی ابراهیم نیا
مریم احمدی گیوی
مهدی اصل زعیم
مهدی امیدی
علی ایار
مهری بهار
مجتبی بیات
سلیمان پاک سرشت
محمد حسین پناهی
علی پیرحسینلو
سمیه توحیدلو
حمیدرضا جلایی‌پور
محمدرضا جلایی‌پور
علی جنادله
محمدرضا جوادی یگانه
علیمحمد حاضری
علی حسین حسین‌زاده
هادی خانیکی
فیروز راد
محمود رئوفی
علی ربیعی
جبار رحمانی
علی رحمانی فیروزجائی
محمد مهدی رحمتی
احمد رضائی
محمد علی زکریایی
علی ساعی
سید حسین سراج‌زاده
ژاله شادی‌طلب
محمود شارع‌پور
مهری شمس قهفرخی
عبدالوهاب شُهلی بُر
مهرداد عربستانی
حلیمه عنایت
غلامرضا غفاری
محمد فاضلی
نعمت‌الله فاضلی
مقصود فراستخواه
مجید فولادیان
وحید قاسمی
علیرضا قبادی
علی قنبری برزیان
علی کاظمی
محمدرضا کلاهی
فاطمه گلابی
امین مرادی
رحیم محمدی
ابوالفضل مرشدی
غلامرضا مقدم
نظیر ممتاز جهرمی
رضا معصومی راد
میر طاهر موسوی
مجید موحد مجد
حسین میرزایی
محمد میرزایی
عبدالرضا نواح
سیدضیاء هاشمی
رضا همتی
علی یوسفی

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *